90er solbriller - Den tidløse klassiker vender tilbage

Genoplivning af 90erne sker. 90ernes stil påvirker nutidens udseende i alt fra spaghetti stropper til bøllehatte. I dette indlæg tager vi dig igennem 90ernes påvirkning af moden og særligt solbriller.

For 90ernes mode har i høj grad sat sit præg, når det kommer til solbriller, og her træder især de minimalistiske solbriller i kraft. Derudover handlede 90er solbriller om selvudfoldelse og om at besidde den opmærksomhedsskabende brillestil. 

90erne handlede især om popkultur og groovy musik. Her fik musikere, modeller og skuespillere det mærkværdige til at virke som en del af dagligdagen.

Fashion modeller såsom Naomi Campbell eller Cindy Crawford blev ofte fotograferet iført solbriller og disse stilarter såsom ovale solbriller med tyk kant kom for eksempel tilbage på mode i disse år.

80ernes flamboyante trends blev erstattet med 90ernes casuale og minimalistiske looks.

De bedste 90’er solbriller fra 2022 og 2023

Stilarter fra 90ernes solbriller har i særdeleshed gjort et comeback i modeindustrien i 2022 og ind i 2023. 

Fra Kylie Jenner iført cat-eye rammen til Selena Gomez iført farverige tonede linser. 

90’er solbriller kan spottes over alt, fra farverige og modige til casual og elegante.

Her hos os Vincent Catani finder du genoplivningen af 90’er brillen kombineret med et moderne take.

Her i artiklen har vi opsat en liste over 4 af de mest populære 90’er solbriller fra 2022, så du kan være en del af tidens trends fra 90’erne.

1. Tonede solbriller

Hvis du ikke kender udtrykket tonede solbriller, så er tonede solbriller det mest vante ord til at definere traditionelle solbrilleglas. Den tonede UV-linse findes i forskellige farver og populariteten på denne skød igen i vejret, da Selena Gomez blev set iført tonede linser i en oval ramme i 2022.

90er solbriller

Den tonede solbrille i forskellige farver blev især populær i 90’erne efter stjerner såsom Spice Girls, NSYNC eller Justin Timberlake bar dem. Hos Vincent Catani har vi et bredt udvalg af tonede linser i et bredt udvalg af farver- alt fra pinke toner til de klassiske brune nuancer, såsom nedenstående, som også kan findes her.

 

2. Aviator solbriller

Den tidsløse Aviator-solbrille som blev rigtig populær efter Tom Cruise bar dem i slutningen af 80’erne i filmen Top Gun, dette gjorde aviator-solbrillerne super populære i 90’erne. Hos Vincent Catani har vi designet brillen “MUSE” som er et elegant aviatorstel med tidsløse farver og dristige detaljer som genskaber den populære 90’er solbrille fra Top Gun filmene af.


3. Skildpadde solbriller

Somme tider viser det mest usædvanlige mønster at være et af de mest populære. Her taler vi om skildpadde, dette blev populær i begyndelsen af 90’erne- uanset om det var på cat-eye 90’er solbriller eller på en klassisk firkantet form, hvis det havde skildpaddemønstret så du cool ud.

90’ernes Skildpadde mønster finder du hos Vincent Catani genskabt i brillen “DIRECTOR” eller i en brille såsom “ISAC”. Begge solbriller giver dig et unikt look og skaber 90’ernes opmærksomhedsskabende brillestil.

4. 90’ernes minimalistiske solbrille

Fra 90’er brillers hip-hop stil til high fashion, denne trend skød hurtigt fart gennem årtiet. Hos Vincent Catani finder du vores “MODEL 76” med den sorte rektangulære robuste ramme, som bringer det casuale og elegante design tilbage som blev en kæmpe trend på 90’er solbriller. Dette elegante design er tidløst og passer godt til ethvert outfit.