Designer solbriller fra Vincent Catani

Når du hører ordet designer solbriller kan det være, at du tænker, at det bare er et fashion statement, men de kan være så meget andet end blot dette. Designer solbriller hjælper som så mange andre solbriller med at beskytte dine øjne mod solens skadelige UV stråler og er på samme tid med til at give dig et stilfuldt tilbehør, som viser din personlighed og fuldender dit look.

Nutidens designere fremstiller heldigvis den dag idag luksuriøse designer solbriller, som både er lige så beskyttende for øjnene, som de er et fashion hit.

Designer solbriller med lang holdbarhed

Du har måske prøvet at købe dig et par solbriller, hvor de efter et par ganges brug allerede er knækket. Her har du nok ikke prøvet et par designer solbriller.

Designer solbriller er generelt lavet af super god kvalitet og lavet til, at de skal holde. De kan bedre tåle stød og går ikke så nemt i stykker hvis du skulle tabe dem på jorden. De er oftest designet af det bedste mulige materiale, og der er brugt unikke teknikker til at konstrukturere dem - hertil afspejler holdbarheden mærket og dens pris.

Matcher ethvert outfit

Designer solbriller er stilrene og kan pifte ethvert outfit op, uanset om du vælger at bære et afslappende eller formelt look. Med et par designer solbriller behøver du ikke bekymre dig om at skulle købe nye solbriller til næste sæson, da designer solbriller har en tendens til at forblive trendy, da alene at de er prestige. 

Designer solbriller kan være mere raffinerede end andre former for solbriller. I kontrast til andre typer af solbriller fås designer solbriller hyppigst med designerens logo på siden af brillen. Dette er med til at vise din personlige sans for stil frem og vise hvilke mærker du støtter samt viser din begejstring for kvaliteten af mærket.

Den rette beskyttelse for øjnene

Når vi snakker om beskyttelse af øjnene har designer solbriller en bedre beskyttelse mod solens UV stråler end andre former for beskyttelse til øjnene. Mange af nutidens designer solbriller er med til at beskytte dine øjne mod sygdomme som grå stær eller retinoblastom da der i designer solbriller tit er et indbygget UV filter som er med til at beskytte øjnene mod disse. Hvis du er en person der bruger meget tid undendørs er designer solbrillen især et praktisk valg netop for dig. Du kommer både til at se stilfuld ud samtidig med at de er gode for dit syn.

Kvalitets dygtige designer solbriller

Hos Vincent Catani er det ikke blot et par designer solbriller med et kendetegnende logo som gør dem værd at give et kig på. Her er der ligeledes tale om et håndlavet design som er lavet i byen Sabae i Fukui, Japan hvor verdens bedste brillehåndværkere og brillehuse har hjemsted. Her er du garanteret at du både får et kvalitets dygtigt håndværk men samtidigt også får et par designer solbriller som giver dit outfit et fashionable look. Komforten går ligeledes hånd i hånd med kvaliteten. Da solbrillerne er lavet af bedre materialer, har de oftest en tendens til at sidde bedre og er mere komfortable at have på. Vi kan eksempelvis anbefale vores “DIRECTOR” eller “MODEL 76”.