Derfor bør du overveje firkantede solbriller

Når det kommer til firkantede solbriller så passer denne ramme ofte til de fleste ansigtsformer. Du har måske ledt længe efter den perfekte brille netop lige til dig. Led ikke længere, for hvis du vælger en firkantede solbrille så vil den kantede stil komplementere dit ansigt uanset om den er den klassike firkantede solbrille eller om det er mere over i den overdimensionerede stil.

Vi kan allerede nu hos Vincent Catatani fortælle dig, at hvis du overvejer et par firkantede solbriller, så kan vi dække dig ind. Vi vil i denne artikel forklare dig, hvorfor lige denne type af solbriller altid er en sikker vinder.

Et bredt udvalg hos Vincent Catani

Firkantede solbriller er andet end bare solbeskyttelse for dine øjne. Her snakker vi også om et fashion statement eller et accessories til dit outfit. De findes i stel som de helt fine og tynde til det overdimensioneret stel. Det runde stel finder du oftest i den samme størrelse.

Med runde stel skal du oftest passe på med at vælge et for stort et stel, da det kan ende med at se komisk ud. Firkantede solbriller har derfor et bredere udvalg og du risikerer ikke at komme til at se komisk ud hvis du får en for stor en brille på.

Et fortrinligt valg

Selve den firkantede form i sig selv er et fortrinligt valg, firkantede solbriller har en evne til at fremstille sand skønhed i form af flere designs, som fremhæver ethvert look. Det parallelle stel i den firkantede solbrille er med til at du kan rumme at bære udfordrende designs og forskellige former for udsmykninger.

Firkantede solbriller hos Vincent Catani

Vi hjælper dig gerne med at finde firkantede solbriller her hos Vincent Catani. Vi har udvalgt de bedste firkantede solbriller hos os, som sikrer dig et stilet look til sommerens strabadser.

Vælger du en firkantede solbrille som “DIRECTOR” så får du en firkantede hybridramme i aviator-format. En 90’er brille med æstetik, denne vil give dit look et sidste touch og vil hæve din stil og passer specielt godt til særlige lejligheder. Du kan få den firkantede solbrille i forskellige tonede glas så den passer til enhvers smag. Vælger du en farvede tone er det den ideelle måde at tilføje en smule mystik og glamour til alle slags outfits. 

Du kan derimod også vælge Vincent Catanis “MODEL 76” og så sikrer du dig det sofistikerede og klassiske look.

 “MODEL 76” er en bred rektangulær ramme med flotte gyldne detaljer, denne model produceres kun i begrænset antal, så skynd dig at få fingrene i en af de firkantede solbriller allerede nu og bliv klar til sommeren 2023.